MedCos IPL


MedCos IPL

Wat is medcos IPL?     
Het MedCos apparaat, dat werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerd licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld, Met een blijvend resultaat. De medcos IPL is de ideale oplossing voor behandeling van, ongewenste haargroei, couperose, huidveroudering en acne, bij zowel mannen als vrouwen.
Door het brede contact filter en de snelheid van de lichtpuls, kan een groot oppervlak behandeld worden en is er een veel kortere behandeltijd mogelijk dan met ieder ander permanente behandelmethode.
     
De behandelingen      
De behandelingen met de MedCos IPL zijn veilig, nagenoeg pijnloos en door middel van het hoogenergetisch gepulseerd licht kan een optimaal resultaat bereikt worden. Sommige delen van het lichaam kunnen na de behandeling iets gevoelig zijn en een beetje rood worden en lichtjes op zwellen. Na een paar uur is hier echter niets meer van te merken. Ik kan u advies geven omrent de duur en het aantal die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is o.a. afhankelijk van de behandeling die u kiest.
 

MedCos IPL

Copyright © 2013 - RGDTP.nl