Lichaam

 

Lichaamspeeling

Dit is een behandeling van het gehele lichaam met speciaal zeezout. Hierdoor wordt de huid zijdezacht en ontvankelijker voor de body-creme of bodylotion die daarna wordt aangebracht en ingemasseerd.

Lichaamspakking inclusief peeling

De peeling is gelijk aan de hierboven beschreven behandeling. Daarna echter wordt het gehele lichaam ingesmeerd met algen. Na ongeveer een half uur worden de algen onder de douche verwijderd. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw huid alle gifstoffen kwijtraakt.
Uw huid ziet er mooi en glad uit en voelt uiteraard erg zacht aan.


Anti-cellulite behandelingen

Door middel van lymfe-drainage worden de afvalstoffen afgevoerd en daardoor zullen de onderhuidse cellen weer strakker worden. Dit alles dient thuis ondersteund te worden met de juiste producten. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen binnen 3 weken. Als u deze 10 behandelingen de eerste keer afrekent dan krijgt u van ons nog een 11e behandeling gratis.

 
Harsen

Wij harsen diverse delen van het lichaam zoals; onder en hele benen, oksels, bikinilijn of de rug (mannen). Na het harsen zal de haargroei enkele weken weglijven. Zeker als ook gestart wordt met haargroeiremmers. Deze zorgen ervoor dat de haar in eerste instantie zich minder snel ontwikkeld en dunner wordt. Na verloop van tijd zal de overbeharing sterk verminderen. 

Lichaam

Copyright © 2013 - RGDTP.nl