GezichtsbehandelingCosmetische Face-Lift

Binnen de grenzen van een cosmetische behandeling bereikt u hiermee vanaf de eerste behandeling een uiterst zichtbare vermindering van rimpels en mimische lijnen en een voelbare verbetering van de huidspanning. De cosmetische face lift kan worden gecombineerd met de Mini Lift Thermolift of Mini Lift Algae Soft Lift. Omdat met deze behandeling o.a. de micro-circulatie van de huid wordt geactiveerd, is het tevens bij uitstek geschikt als voor- en nabehandeling bij een chirurgische face lift, als u meer nodig hebt dan een cosmetische lifting. Vóóraf om de huid in een optimale conditie te brengen; als nabehandeling om het genezingsproces te bespoedigen.


 

ThermoLift

Een professioneel masker van ultra fijne poeders van natuurlijke en organische oorsprong. De milde warmte ontwikkeling die ontstaat, maakt dat de werkstoffen uit de vitamine A crème die onder het masker wordt aangebracht, beter worden opgenomen.De Thermolift kan als afzonderlijke behandeling worden gegeven, of tezamen met Mini Lift Cosmetische Lift worden toegepast als "Double Action Treatment".

Algae Soft Lift

Dit vochtregulerende masker droogt op tot een soepele rubberachtige schuim massa en wordt als een masker in zijn geheel verwijderd. Toegepast na de cosmetische face lift, geeft het de huid een zacht en soepel aanzien met fijne poriën.
 

Gezichtsbehandeling

Copyright © 2013 - RGDTP.nl